Jeugdprinsonthulling zaterdag 12 november

Onthulling van de nieuwe Jeugdprins & Jeugdprinses van Reek.
Op zaterdag 12 november 2016 om 15.45 uur vindt de jeugdprinsonthulling plaats in het Wapen van Reek.

 

We nodigen alle inwoners uit Reek graag uit om bij de  hierbij aanwezig te zijn. Deze middag is er een  leuke spelshow onder leiding van Corien van Casteren en Bert van Ommeren. Jongens en meiden zullen strijden voor de winst en daarbij moeten zij én bekende Reekse personen hun behendigheid laten zien.

Tijdens deze middag  nemen we afscheid van de oud-hoogheden (Jeugdprins Bram & Jeugdprinses Loes) en wordt er natuurlijk volgens de traditie van de jeugdcarnaval de nieuwe Jeugdprins en Jeugdprinses, Page en Grootvorst onthuld. Om iedereen een kans te geven om Jeugdprins of Jeugdprinses te kunnen worden is dit jaar de procedure gewijzigd. Het stemmen is vervangen door een eerlijke winkans. Iedereen in groep 8 krijgt een lot, jongens en meiden die langer bij de Jeugdcarnaval zitten krijgen extra loten en dus extra winkansen. Kortom een extra spannende onthulling!

 

IMG_5767

Spetterende optredens van de meiden in Reek

Foto Bram en Loes 2De meiden van de Showgroep en de Raapsteeltjes hebben al maanden geoefend op de nieuwe dansjes. Deze middag zullen zij voor het eerst in mooie outfits hun nieuwe dansen laten zien. Kortom vaders, moeders, opa’s en oma’s kunnen de meiden zien schitteren.

 

karaokeDisco

Disco voor alle kinderen Reek

IMG_5965

Na de onthulling kunnen alle kinderen en volwassenen tegen een kleine vergoeding lekker eten bij Het Wapen. Vanaf 17.30 uur tot 20.00 uur kunnen de volwassenen naborrelen en bijpraten in de foyer, terwijl de kinderen genieten van een disco in de grote zaal van het Wapen. De jeugdcommissie Jeugdcarnaval Reek rekent op een hoge opkomst en een gezellige middag.