Wout en Guusje Jeugdprins en Jeugdprinses van De Kêleströpers Reek

Jeugdprins Wout en jeugdprinses GuusjeOp zondagmiddag 16 november werd in een druk bezocht “Wapen van Reek” de jeugdprins en jeugdprinses van carnavalsvereniging De Kêleströpers onthuld. Tevens werd er afscheid genomen van jeugdprins Luuk en jeugdprinses Gite.

De middag stond ook in het teken van het spelprogramma ‘De jongens tegen de meisjes’.  Onder leiding van Corien van Casteren – werden er verrassende spelrondes gespeeld. Zoals  een letterpakspel en een poster-met gat-spel, waar de kinderen moesten raden welke persoon zij voorstelde. Na diverse rondes zoals het muziekraadspel, een mondbehendigheidsspel en een quiz, werden de meisjes uiteindelijk winnaar. Door de muziek van dweilorkest Ongerakt, dj Bert van Ommeren en de dansen van de Grote dansgarde, de Showgroep en de Raapsteeltjes werd het een leuke, gezellige en afwisselende middag.

 

De bezoekers werden door letters onder de stoelen betrokken bij de zoektocht en de bekendmaking van de nieuwe jeugdprins en jeugdprinses van Reek. De jeugdprins van het Kêlerijk van dit jaar is Wout (Wout Kuijpers), samen met jeugdprinses Guusje (Guusje van den Hoogen) gaan zij het scepter voeren over het jeugdcarnaval in 2015. Rick van Leuken en Loïs Bens zullen hen, als respectievelijk als grootvorst en page, ter zijde staan.

Na deze onthulling maakten zijn hun lijfspreuk bekend: Met Guusje en Wout als prinselijk paar, gaan wij scoren dit jaar! Na afloop van de jeugdprinsonthulling was er gelegenheid om prins Wout en prinses Guusje te feliciteren.

 

Het poster-spelDSC_0066  Op Landerd TV is vanaf aanstaande zondag de jeugdprinsonthulling te bekijken!

 

Bekijk alle foto’s van de jeugdprinsonthulling in de fotogalerij!