Meld je aan voor: Reek’s Got Talent

Op carnavalsdinsdag kunnen kinderen uit Reek hun talent laten zien in Het Koetshuis. Het jeugdcarnaval van Reek organiseert: Reek’s Got Talent. Win jij  één van de prijzen en de felbegeerde beker? Doe mee! Kinderen tot en met 12 jaar kunnen hieraan in verschillende leeftijdscategorieën meedoen. Je mag ook samen met je vrienden of vriendinnen  je talent laten zien.

Wat is jouw talent?

Speel je een instrument? Ken je een dansje? Of kun je goed playbacken of zingen? Ken je een goocheltruc of ben je ergens anders goed in? De act mag maximaal 3 tot 5 minuten duren. Aanmelden kan voor 25 februari via het aanmeldformulier op deze site (zie tabblad informatie) of via het aanmeldformulier in de Carnavalskrant.

We zien je graag tijdens Reek’s Got Talent op dinsdagochtend 1 maart vanaf 11.00 uur!

Mailen kan ook: www.jeugdcarnavalreek.nl

Logo Reek's Got Talent