Carnaval op de basisschool

Vrijdagochtend is het carnaval écht geopend. Met een openingswoordje van de hoogheden van het jeugdcarnaval op basisschool de Kreek’l.  Jeugdprins Luuk van den Hoogen zong voor het eerst samen met Jeugdprinses Gite, Grootvorst Stan en Page Anna en kreeg daarmee de zaal in beweging. Ook de grote Prins Frank van de Kêlestropers was – hoewel enigszins verlaat door het zoeken van pauweveren voor zijn steek – aanwezig om de polonaise in te zetten, samen met grootvorst Rob en de pages Lynn en Bo. Kortom een goede aftrap van Carnaval 2014. Het programma werd omlijst door muziek van dweilorkest Ongerakt. De Showdansgroep en de Raapsteeltjes showden hun dansen, ook de Raad van Elf toonde de Kêlestyle.

Bekijk alle foto’s van de Kreek’l in de fotogalerij 20140228_091514[1]