Luuk en Gite Jeugdprins en -prinses van Reek

Door middel van het spelprogramma ‘Wie wordt er koning carnaval van Reek’, konden de vaders van leden van de jeugd raad van elf strijden voor deze titel. Onder leiding van Corien van Casteren – werden er verrassende spelrondes gespeeld. Zoals  een hilarische klitteband-spel, waar de vaders zich door een parcours moesten worstelen. Na diverse lrondes zoals korfballen op een trampoline en een milkshakespel, werden Gerry en Wout Kuijpers uitgeroepen tot Koning Carnaval senior en junior van Reek. Door de muziek van dweilorkest Ongerakt, dj Bert van Ommeren en de dansen van de Showgroep en Raapsteeltjes werd het een leuke, gezellige en afwisselende middag.

DSC_0249

Bekende personen uit Reek deden via een filmpje hun voorspelling over de nieuwe jeugdprins van Reek. Uiteindelijk werd duidelijk wie daadwerkelijk de nieuwe jeugdprins en jeugdprinses zijn. De jeugdprins van het Kêlerijk dit jaar is Luuk (Luuk van den Hoogen), samen met jeugdprinses Gite (Gite de Bruin) gaan zij het scepter voeren over het jeugdcarnaval in 2014. Stan van der Zanden en Anna Brouwers zullen hen, als respectievelijk grootvorst en page, ter zijde staan. Na deze onthulling maakten zijn hun lijfspreuk bekend: Met Prins Luuk en Prinses Gite, wordt het tijdens de carnaval zeker genieten! Na afloop van de jeugdprinsonthulling was er gelegenheid om prins Luuk en prinses Gite te feliciteren.

DSC_0267

350DSC_0251